Ik en mijn sarcoïdose.

19 december 2014 by Johan

Deze website / blog gaat een beetje over mij, maar vooral over mij en mijn ziekte.

Sinds 2010 weet ik dat ik chronische neuro sarcoïdose heb. Dit is één van de vele vormen van sarcoïdose.

Door deze site probeer ik aandacht te vragen voor deze niet zo veel voorkomende ziekte en hoe ik ermee om probeer te gaan.

Er staan enkele algemene pagina’s op, waarin beschreven is hoe ik er achter kwam dat ik deze ziekte had en wat het voor mij betekent. Let op! Ik ben geen medisch specialist, maar ervaringsdeskundige. Maar in het geval van sarcoïdose is de patiënt als ervaringsdeskundige vaak zijn eigen specialist! 

Op de pagina “MIJN BLOG” zal ik proberen om alle nieuwe en belangrijke activiteiten rondom mijn ervaringen bij te houden.

Als laatste, maar niet minst onbelangrijke, de pagina “SARCOÏDOSE IN HET ALGEMEEN“. Hier staat in het kort beschreven wat sarcoïdose precies is en verdere informatie over de patiëntenvereniging met een verwijzing naar de officiële webpagina.


1 reactie »

  1. Jules Prast schreef:

    Heel veel succes met je blog en heel veel sterkte met de ziekte toegewenst! Door je beperkingen kan een blog een goede manier zijn om contact te leggen met lotgenoten en begrip voor je situatie te kweken binnen je sociale omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *